TE-Bygg & Plåt AB  omslagsbild

Välkommen till TE-Bygg & Plåt AB

Välkommen till TE-Bygg & Plåt AB - Vi har funnits med i över 40år och vi kan hjälpa er med alla typer av byggprojekt!

Boka gratis platsbesök

TE-Bygg & Plåt AB är ett brett och erfaret byggföretag som har över 16 års branschvana i Dalarnas län

Vi har certifierade yrkesmän med rätt behörighet - som alltid lämnar helt färdiga projekt med hög kundnöjdhet. Är du nyfiken på att installera solceller, Förverkliga ditt drömkök, eller behöver du hjälp med trädfällning? Vi snickare, solcellsinstallatörer, plåtslagare och erfarna trädfällare har stort fokus på säkerhet och finns med trygghet vid din sida genom hela projektet - från start till mål.

Boka gratis platsbesök med oss förtroendeingivande medarbetare i Dalarnas län

TE Bygg & Plåt är det lokala byggföretaget som är mån om att hjälpa alla våra kunder med vår expertis. Detta gör vi genom att skräddarsy helhetslösningar där du får ditt nästa projekt personligt anpassat efter dina önskemål. Skriv in till oss via kontaktformuläret nedan... Läs mer

TE-Bygg & Plåt AB åtar oss stora som små uppdrag inom byggtjänster

Vårt företag har funnits med i byggbranschen i över 16 år och med oss kan du lita på att allt blir gjort med kvalitet, säkerhet och trygghet. Vi är tolv serviceinriktade medarbetare som har olika expertisområden inom bygg - välkommen att ta hjälp av oss!

Vi är otroligt stolta över att ha en helt egen professionell plåtverkstad i Vansbro. Här kan du få plåtdetaljer specialdesignade och tillverkade efter specifika mått. VI hjälper dig med plåt för allt från plåttak, väggplåtar och skorstenar till reparationer anpassade efter dina behov. Givetvis sköter vi även hela monteringen om så önskas.