Välkommen till TE Bygg & Plåt hemsida!

Välkommen till TE Bygg & Plåt hemsida!

Har du några funderingar kring snickeriarbeten, plåttillverkning, trädfällning, solceller eller renoveringsarbeten? Tveka inte att höra av dig till oss - vi hjälper dig gladeligen.

TE Bygg & Plåt är ett seriöst byggföretag som grundades för över 16 år sedan. Vi erbjuder byggtjänster med helhetslösningar som vi utför till både företag och privatpersoner i Dalarnas län. Vi säkerställer alltid varje uppdrag med noggrann planering för ett lyckat slutresultat.

Vi lämnar alltid färdiga projekt och har hög kundnöjdhet

Vi är ett erfaret företag med tolv serviceinriktade medarbetare som jobbar med kvalitativa produkter och utför våra byggtjänster på ett korrekt vis och följer alltid bestämda lagar och regler.

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt platsbesök där vi tillsammans kan diskutera vilka behov och önskemål du har för ditt nästa uppdrag. Vi vågar påstå att vår kompetens och erfarenhet gör oss till det perfekta bollplanket!

Boka gratis platsbesök med oss förtroendeingivande medarbetare i Dalarnas län

TE Bygg & Plåt är det lokala byggföretaget som är mån om att hjälpa alla våra kunder med vår expertis. Detta gör vi genom att skräddarsy helhetslösningar där du får ditt nästa projekt personligt anpassat efter dina önskemål. Skriv in till oss via kontaktformuläret nedan, så kan vi tillsammans ta fram den bästa lösningen!