Få hjälp med ditt kommande snickeriuppdrag!

När du behöver anlita en snickare för din nybyggnation eller för din renovering ska du vända dig till ett seriöst byggföretag som har varit verksam under en lång tid och därmed fått många goda omdömen från sina kunder. Vi kan erbjuda dig skickliga snickare för alla dina snickeriuppdrag.

Har du planer på att göra en nybyggnation, tillbyggnad eller ombyggnation? Då kan det vara värt mycket att anlita en professionell snickare som har den kunskap som krävs för att utföra arbetet med ett bra resultat. När du investerar i en ny byggnad eller vill bygga om eller till din befintliga fastighet vill du att arbetet utförs på ett bra sätt för maximal livslängd. Dessutom har du också möjlighet att erhålla garantier på det arbete som utförs så att du kan vara trygg även efter att projektet är färdigställt. TE Bygg har yrkesutbildade och erfarna snickare som kan utföra alla typer av snickeriarbeten, oavsett om det handlar om nybyggnation eller renoveringar. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att lyckas med ditt byggprojekt.

 

Anlita en professionell snickare i Dalarna

När du behöver hjälp med snickeriarbeten eller då du ska bygga nytt är det alltid tryggt att anlita en professionell snickare som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet på rätt sätt. En snickare har dessutom tillgång till de verktyg och de maskiner som krävs för att kunna utföra arbetet på ett effektivt sätt. Som privatperson har du också möjlighet att använda dig av ROT-avdrag vilket gör att du kan göra ett avdrag på 30 procent av arbetskostnaderna. Hos TE Bygg gör vi självklart avdraget direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med dina pengar samtidigt överlåter du också all administration kring skatteavdraget till oss.

 

Nybyggnation och tillbyggnad

Vid nybyggnation eller tillbyggnad är det viktigt att det finns en bra planering över arbetet så att arbetet kan utföras enligt plan. Vid större byggnationer finns det ritningar som beskriver hur arbetet ska utföras men vid mindre byggnationer som exempelvis upprättade av en carport eller en altan kan du behöva planera projektet själv. Våra snickare har en lång erfarenhet inom branschen och kan hjälpa dig med hela processen, från planering till utförande. Det gör att du med trygg hand kan överlåta ansvaret för ditt byggprojekt till oss så ser vi till att arbetet utförs enligt plan och budget.

 

Ombyggnationer

Vi kan bistå dig vid både större som mindre ombyggnationer, exempelvis då du ska inreda en källare eller en vind eller dela upp ett större rum i två mindre rum. Vi kan också utföra andra typer av snickeriarbeten som exempelvis platsbyggda möbler i trånga utrymmen eller bygga förvaringsutrymme under en trappa eller en altan. Vi kan också utföra ombyggnation av badrum, kök eller tvättstuga men även erbjuda dig finsnickeri då du exempelvis vill skräddarsy din egen köksinredning.

 

Renoveringar

Vi kan åta oss alla typer av renoveringar som exempelvis då du behöver renovera din träfasad eller göra ett fasadbyte, underhålla din altan eller uterum. Vi kan också byta ut socklar, lister, karmar, trösklar och dörrar i din bostad. Vi kan också hjälpa dig med att sätta upp innerväggar och renovera trätrappor. TE Bygg åtar sig också större renoveringar som exempelvis en köksrenovering, badrumsrenovering eller då du vill totalrenovera din bostad. När du behöver byta ut takstolar eller bygga nytt tak är det viktigt att arbetet utförs korrekt så att taket får en stabil takkonstruktion att vila emot. Att arbeta med takkonstruktioner är ett tungt och krävande arbete som också kräver en del kunskap. Våra snickare har den kompetens som krävs för att bygga din takkonstruktion på ett säkert sätt.

 

Kontakta oss för att boka ett hembesök

TE Bygg har utfört byggarbeten och andra tjänster åt både privatpersoner och företag sedan år 2004 och vi har genom åren fått massor av goda omdömen från våra kunder. Våra duktiga snickare har en lång erfarenhet inom byggbranschen vilket gör att vi kan åta oss alla former av snickeriarbeten. Självklart kan vi också lämna garantier på vårt arbete så att du kan känna dig trygg med vårt arbete även efter att vi är klara. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi diskutera ditt byggprojekt, lyssna på dina önskemål och lämna tips kring ditt projekt, utan att du förbinder dig för något.