Välkommen att läs mer om oss på TE Bygg & Plåt AB

Välkommen att läs mer om oss på TE Bygg & Plåt AB

TE Bygg & Plåt startades år 2004 och har sedan start expanderat företaget. Idag är vi 12 stycken trevliga medarbetare som utför olika typer av byggtjänster i hela Dalarnas län.

Vi har riktigt skickliga och erfarna snickare för renoveringsarbeten och snickeriarbeten i form av kök, badrum, altaner, bryggor och mycket mer.
Vi har även plåtslagare som kan anpassa plåtdetaljer efter kundens måttbeställning av exempelvis skorstenshuvar, takdetaljer, fönsterbleck och spiskåpor.
Våra trädfällare kan på ett säkert sätt fälla träd som står olämpligt till. Vi utför även huggning och mindre avverkningar. 
Vi har dessutom professionella solcellsinstallatörer som hjälper fastighetsägare att få solpaneler levererade och installerade på ett korrekt vis för bästa resultat. 

Välkommen att kontakta oss på TE Bygg & Plåt som kan hjälpa dig med ditt nästa projekt. Vi har duktiga hantverkare med erfarenhet inom brett sortiment av byggtjänster. Tveka inte att boka in ett kostnadsfritt platsbesök! Alltid helt utan köpkrav.

Boka gratis platsbesök med oss förtroendeingivande medarbetare i Dalarnas län

TE Bygg & Plåt är det lokala byggföretaget som är mån om att hjälpa alla våra kunder med vår expertis. Detta gör vi genom att skräddarsy helhetslösningar där du får ditt nästa projekt personligt anpassat efter dina önskemål. Skriv in till oss via kontaktformuläret nedan, så kan vi tillsammans ta fram den bästa lösningen! 

Boka gratis platsbesök med oss förtroendeingivande medarbetare i Dalarnas län

Boka gratis platsbesök